Bedrijf

Missie en Visie

Are you ready for 4net?

4net geeft bedrijven veilig toegang tot de geconnecteerde wereld. Enerzijds sluiten we bedrijven aan op het net aan de hand van geavanceerde datanetwerken op maat, anderzijds zorgen we ook steeds voor een future-proof verbinding. Steeds met het oog op veiligheid, cybersecurity, bescherming van vertrouwelijke informatie en zero downtime.

Uw veiligheid is onze verantwoordelijkheid. We bekijken in detail uw noden en ambities, maar ook uw pijnpunten, en zetten ze op een gecoördineerde wijze om naar concrete realisaties op maat. Zo kan je steeds rekenen op een veilig datanetwerk dat met je meegroeit.

Onze vier kernwaarden

Innovatie en technologie

Als datanetwerkexperts verbinden wij ons ertoe om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste innovaties en technologieën.

Resultaatgericht

Wij geloven in resultaten. Onze no-nonesens aanpak is gebaseerd op diepgaande kennis in combinatie met uitgebreide hands-on ervaring.

Betrouwbaarheid

Op uw datanetwerken moet u steeds kunnen rekenen. Dankzij onze nazorg en ons aanbod in maintenance & support, verzekeren we dat u steeds bij ons terecht kan.

Kwaliteit/professionaliteit

Wij zijn trots op wat we doen. Daarom gaan we verder dan de wettelijke eisen en de vragen van onze klanten. Wij zetten ons steeds in om ons kwaliteitsmanagementsysteem bij te sturen en te verbeteren.