Bedrijf

Over ons

Een netwerk uitbouwen is één ding, een netwerk beveiligen is een ander. Of toch niet?
Al jarenlang werken de netwerkbouwers bij Microtron samen met de netwerkbeveiligers bij MeanIt.
Want eens een datanetwerk gebouwd is, moet het ook beveiligd worden. En om een datanetwerk goed te kunnen beveiligen, is het belangrijk dat de netwerkinfrastructuur ook op punt staat. De vier netwerkexperts Fernand Schrijvers, Dirk Hermans, Maarten De Ridder en Luc Devos, namen samen de logische volgende stap: een samensmelting van het datanetwerkaanbod van Microtron met de netwerkbeveiligers bij MeanIt.

Enter: 4net, de allround datanetwerkspecialist. 4net biedt u een totaalpakket onder één dak, van producten om uw netwerk uit te bouwen tot de bijhorende service om uw netwerk te beveiligen.

info

Over Microtron

Microtron is al meer dan 40 jaar dé partner voor het uitbouwen van een datanetwerk. Met een ruim gamma aan kwalitatieve producten en uitgebreide expertise in huis, bouwt Microtron een datanetwerk voor bedrijven en industrieën dat performant en veilig is, voldoet aan uw behoeften en klaar is voor toekomstige uitdagingen.

Over Meanit

Meanit is een vendor-agnostische integrator van ICT-oplossingen die veilige en betrouwbare oplossingen bouwt. Het bedrijf heeft technische expertise en een ruime praktijkervaring in verschillende domeinen (netwerk/beveiliging/IT/video) en technologieën. En dat steeds gekenmerkt door een pragmatische, resultaatgerichte aanpak te hanteren.