Services

Migratie en upgraden van datacenters

Doorheen de jaren slaan organisaties enorm veel data op en dit op verschillende locaties, met als gevolg dat ze vaak niet meer weten welke data zich waar bevindt. Daarom is het uiterst belangrijk om je data optimaal te beschermen. We helpen bij het migreren van datastromen naar private cloud, public cloud of hybride cloud. Dankzij automatische tools is het mogelijk om snel L2/ L3 services uit te rollen.

Migratie en upgraden van datacenters

Een spine-leaf architectuur helpt om de migratie van datacenters gestructureerd aan te passen. Het is een datacenternetwerktopologie dat bestaat uit twee switchlagen: een spine en een leaf. De leaflaag bestaat uit toegangsswitches die het verkeer van servers aggregeren en rechtstreeks connecteren met de spine van de netwerkkern. De border leaf switches verbinden het netwerk met de buitenwereld.

Zo kan je zonder problemen een Spanning Tree Protocol (STP) verwijderen. Ongeacht de grootte van je netwerk, kan je gebruikmaken van vaste switchpoorten in plaats van modulaire modellen voor de netwerkbackbone.

Hulp nodig bij de migratie van uw datacenter?

Contacteer ons