Services

Site Survey

We vertrekken altijd vanuit de specifieke situatie van jouw bedrijf, ook als er al netwerken in werking zijn. Met een site survey ontdekken onze experts de noden, maar ook de pijnpunten in jullie werkomgeving. Een site survey kan op verschillende manieren:

Site Survey

Pre-installatie Wireless Site Survey

Onze experts komen bij jou ter plaatse. Zo kan jij eenvoudig aangeven waar je dekking wenst en doen we on-site metingen met de door jou gekozen access points. Nadien krijg je van ons een volledig rapport met een gedetailleerde beschrijving van de positie van de access points, heatmaps, de draadloze dekking en de RF-interferentie. Zo heb je alle info in handen voor de uitwerking van een sterk draadloos netwerk.

Post-installatie Wireless Site Survey

We kijken in hoeverre de WiFi-installatie beantwoordt aan de vooropgestelde dekkingseisen. Op basis van metingen en heatmaps geven we objectief advies om je WiFi-netwerk te verbeteren.

Softwarematige Site Survey

Het is niet altijd noodzakelijk om ter plaatse te gaan om een survey uit te voeren. Dit kan ook vanop afstand, via onze software. Op basis van door jou aangeleverde grondplannen stellen we heatmaps op die het startpunt vormen voor jouw WiFi-plannen. Uiteraard houden we ook rekening met storende elementen zoals deuren, gyprocwanden, glazen wanden en binnenmuren. Voor kleinere gebouwen en werkplekken is dit een interessant alternatief.